Gabriëlle Mulder is geboren te Enschede. Ze groeide op in het buitengebied naast de machinefabriek van haar grootvader en de machinehandel van haar vader. Met een moeder als  begaafd pianiste, een oom en tante als beeldhouwer en een oom en tante als designer, zat creativiteit duidelijk in de genen. Techniek, kunst, natuur en muziek werden zo de peilers waarop haar leven en werk zich nog steeds ontwikkelt.
Na een MMS opleiding studeerde ze aan de Academie voor Kunst en Industrie te Enschede Plastische en Monumentale vormgeving en Architectonische vormgeving. Ook studeerde ze aan het Twents Conservatorium hoofdvak Solozang en later hoofdvak Harp.
Aanvankelijk werkte ze als beeldend kunstenaar en als oratorium, lied en opera- zangeres, maar al snel hadden diverse opdrachtgevers door dat ze haar kennis en kunde voor veel meer konden gebruiken. Omgevingsvormgeving, esthetische adviezen, grafisch werk, textieldessin, collectionering en colourstyling. Ook diverse plantsoenendiensten ontdekten haar uitvoerige botanische kennis gecombineerd met haar geweldige driedimensionaal inzicht en tomeloze creativiteit en energie. Dit alles resulteerde uiteindelijk in de oprichting van het ontwerp en adviesbureau Gabriëlle M Design waar de totale vormgeving van de leefomgeving van zowel binnen als buiten de toon voert.                                           
terug naar profiel